TellUs psykologer

TellUs består av tre psykologer med lång erfarenhet av psykologisk behandling vid kris/ trauma, depression, ångest och stress. Genom TellUs vill vi att fler ska få rätt stöd och behandling.

När det gäller sexuell utsatthet vill vi nå fler och få fler att berätta, därför har vi startat TellUs Webmottagning för sexuella övergrepp. Alla tre psykologerna har alla arbetat mot Akutmottagningen för våldtagna under flera år. 

Vi har föreläst om krishantering, utbildat andra professionella samt arbetat förebyggande på arbetsplatser. Vi är HBTQ-diplomerade.

 

 

Vi vill.

Vi vill att människor i kris och med psykisk ohälsa ska få rätt hjälp i rätt tid. Vi vill att alla som utsatts för sexuella övergrepp eller trakasserier ska erbjudas professionella psykologiska insatser. Läs vårt manifest.

 

Psykologer

IMG_0366.JPG

Maria Grundel

Kontakt
maria@telluspsykologer.se
LinkedIn

Leg. psykolog. Använder metoder från KBT/ ACT/ IPT och compassionfokuserad terapi.

Jag har lång erfarenhet av behandlingsarbete på egen mottagning och inom psykiatrin. Arbetar med stress, nedstämdhet, ångest, relationsproblem och trauma. Jag är specialiserad på stressreaktioner och trauma med vidareutbildning i Acceptance and Commitment Therapy och Prolonged Exposure (traumafokuserad metod). Utöver det är jag IPT- terapeut (Interpersonell terapi) på avancerad nivå.

4-_DSC8511-Edit.jpg

Jenny Nordin Hertzberg

Kontakt
jenny@telluspsykologer.se
LinkedIn

Leg. psykolog, leg. psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi. Inriktning KBT.

Jag har tidigare arbetat med krisinterventioner/behandlingar för individer som utsatts för omvälvande händelser (rån, överfall, sjukdom, IVF/missfall etc) och har även jobbat med behandlingar inom barnpsykiatrin. Jag har också arbetat för ett fackförbund med arbetsmiljö och diskriminering. Jag har flera års erfarenhet av att arbeta internationellt med krishantering i naturkatastrofer och väpnade konflikter och har arbetat med olika FN-organ. De senaste åren har jag arbetat mot Akutmottagningen för våldtagna.  

2-_DSC8302-Edit.jpg

Johanna Cabrera

Kontakt
johanna@telluspsykologer.se

Leg. psykolog med psykodynamisk inriktning.

Jag har många års erfarenhet av att arbeta med behandling av ungdomar, vuxna och familjer inom psykiatrin. Jag har utbildning i Anknytningsbaserad familjeterapi. Jag erbjuder krisinterventioner och psykodynamiska terapier, både korttids och längre. Under flera år arbetade jag mot Akutmottagningen för Våldtagna. Jag har specialiserat mig inom trauma men har även ett stort intresse för neuropsykiatriska svårigheter och hur man kan hantera de problemen i sin vardag.

 

Behandlingar

Det finns hjälp att få. Vi erbjuder både kortare och längre behandlingar och tar emot vuxna, ungdomar och barn. Vi har kompetens inom flera psykologiska behandlingsmetoder. Vi har även möjlighet att erbjuda internetbaserad behandling.


rawpixel-com-310778-unsplash.jpg

Vi utbildar din verksamhet

Vi vet att övergrepp går att förebygga och att omgivningen kan bemöta den som drabbats på ett stödjande sätt.
Läs mer om utbildningar och föreläsningar.